miércoles, 27 de enero de 2010

31-1-2010 - PUJADA ATLÉTICA FONT ROJA



El pròxim diumenge, 31 de gener de 2010, tindrà lloc una "Pujada Atlètica" a la Font Roja per a manifestar el rebuig al projecte de construcció d'un hotel en aquest paratge.

L'activitat està organitzada per l'Assemblea de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" i comptarà amb la participació d'una cinquantena de corredors en representació de totes i cadascuna de les entitats que donen suport a la campanya.

L'inici de l'activitat està previst a les 11'15 a la plaça d'Espanya d'Alcoi, on després de la lectura d'un manifest reivindicatiu, els corredors participants eixiran cap a la Font Roja, equipats amb la samarreta identificativa de la nostra campanya. La cursa no té caràcter competitiu, sinó exclusivament lúdic i reivindicatiu.

En arribar els corredors a l'àrea del santuari de la Font Roja, cap a les 13 hores, es realitzara una fotografia col·lectiva amb els participants i els "logotips" de totes les associacions i entitats que participen, donant per finalitzada l'activitat amb una nova lectura del manifest.

"La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" anima a tots i totes a donar suport a la campanya, participant en les diferents activitats proposades i enviant a la Conselleria de Medi Ambient les targetes postals que hem editat per a expressar el rebuig al projecte d'hotel.

Per últim, volem manifestar novament que continuarem lluitant contra aquest projecte amb la realització de noves activitats, explicant i divulgant els nostres arguments, presentant les al·legacions i recursos que calga, i utilitzant tots els mitjans al nostre abast, fins que els organismes promotors de l'hotel comprenguen que la seua realització no es adequada per a la Font Roja, ni respon a cap necessitat ni a cap demanda racional.

Mas información en: http://fontrojadetots.blogspot.com/

No hay comentarios: